KATEDRA

nyelviskola Pécs

Kids & Teens

Kedves Felelősségteljes Szülő!

Ugye Te is úgy gondolod, hogy gyermeked számára – legyen ő kicsi, esetleg kicsit nagyobb -, roppant fontos a megfelelő nyelvtudás megszerzése.
Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a válaszod egy hatalmas IGEN, csakhogy, mint olyan sokszor, az igen után jön egy még hatalmasabb DE…

 

Például ilyen és ehhez hasonló befejezésekkel:

…, de a gyereket semmivel sem lehet rávenni a plusz tanulásra…
…, de ő még kicsi, nem is érdeklik az idegen nyelvek…
..., de még van ideje elkezdeni a tanulást, még csak a játék a fontos…
…, de már így is sok külön órára jár, túlterhelt lesz, ha edzés és a többi mellett még idegen nyelvet is tanulnia kell…

Ugye Benned is ezek vagy legalábbis ehhez hasonló mondatok merültek fel?

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy ezekre és az összes többi felmerülő lehetőségre, amit nem említettünk, mind-mind van megoldás. Nálunk Gyermeked nem fogja azt érezni, hogy nyűg a „tanulás”, hiszen nem is szigorúan vett „tanulás” folyik. Játékosan, érdekesen építjük fel azon órákat, melyeket Csemetéd Nálunk tölt el. A mai gyerekeknek már nemcsak tudniuk kell idegen nyelveket, hanem azokat elengedhetetlen eszközként beleépíteni a mindennapjaikba.

Garantáljuk, hogy Gyermeked tanulási vágya megsokszorozódik Nálunk, Velünk. Jól hangzik ugye? Akkor most dőlj hátra karosszékedben, helyezkedj el kényelmesen és nagyon figyelmesen olvasd végig a következő pár sort.

Tuti meglepő lesz, ilyet még úgysem hallottál, illetve ez esetben láttál…

Először is ejtsünk néhány szót a Kicsikről! 4 éves kortól 10 éves korig várjuk a kis, tanulni vágyó Csemetéket Kids Nyelvtanfolyamunkra. De nehogy azt hidd ám, hogy ez valami, száraz, tanóra jellegű tanfolyam! De nem ám!

Pici Gyermeked játékosan, érdekesen csöppen bele az idegen nyelvek sokszínű világába. 4 éves kortól már felkészítjük arra, ami az iskolában várni fogja, így nem fog megijedni, megilletődni egy idegen nyelvi órán, hanem magabiztosan vág neki a választott nyelvtudás megszerzésének.

Egész éves elfoglaltságot biztosítunk Csemetédnek. Hetente kétszer, beköltöznek Hozzánk 45 percre és együtt ugrunk fejest az idegen nyelvek rejtelmeibe.

Ki kell hangsúlyoznunk, hogy szakképzett, diplomás Tanárok foglalkoznak Gyermekeddel, nem az iskolai tananyagot beléjük verve. Kifejezetten Gyermekek számára kifejlesztett tanulási tervünk van, melyet csak Nálunk találhatsz meg. Gyermekedet játékokkal és különböző élvezetes készségfejlesztő gyakorlatokkal merítjük el az idegen nyelvek tengerében. Beszélünk hozzájuk, velük, méghozzá rengeteget és nekik is csacsogni kell.

Garantáltan élvezni fogja a nálunk eltöltött időt!

Térjünk át a kicsit nagyobbakra!

11 éves kortól 14 éves korig Teens Nyelvtanfolyamunkat veheti igénybe Csemetéd. Neked is az volt az első gondolatod, hogy ez az egyik legnehezebb kor, ugye? Gondolkodtunk is rengeteget, hogy mivel tudjuk érdekessé, élvezhetővé tenni ezen korosztálynak a nyelvtanulást. Hiszen a mai, informatikailag talán némileg túlfejlett fiatalok még oda sem mennek telefon, táblagép vagy laptop nélkül, ahova a király is gyalog jár. Folyamatosan jelen vannak mindenhol, online!

Amikor ezen „probléma” kiküszöbölésén gondolkoztunk, hirtelen megvilágosodtunk. Miért is ne használhatná a gyermek tanulás közben is kütyüjeit? Hiszen az internet adta lehetőségek határtalanok, építsünk erre mi is!

Tehát gyermekedet, aki az online világban él és ott nagyon is otthon érzi magát, még véletlenül sem szeretnénk kiugrasztani komfortzónájából! Nálunk nemcsak hogy használhatja, hanem használnia kell kütyüjeit! Tuti élvezni fogja. Interaktívan, fiatalosan, hetente kétszer 60 percig egy olyan világba kalauzoljuk el, amely nagyon közel van az általa megszokotthoz, a különbség pusztán annyi, hogy idegen nyelven folyik a „kommentelés”. A kütyük használata mellett a beszéd a legfontosabb, melynek fejlődésében szakképzett, diplomás Tanárok segítik Csemetédet.

Te pedig megnyugodhatsz, hiszen rendszeres beszámolót kapsz Gyermeked fejlődéséről. Ráadásul, ha Te és Csemetéd úgy érzitek, hogy itt az idő egy komolyabb megmérettetésre, akkor Junior Nyelvvizsgáink rendelkezésetekre állnak.

Rengeteg információt tudnánk még megosztani Veled, hosszú sorokon keresztül Kids and Teens nyelvtanfolyamainkról, hiszen nálunk is, mint Nálad is Gyermeked az első! Nekik kifejlesztett tanulási tervvel, szakképzetten várjuk Őket és Téged is a kérdéseiddel, mert ugye vannak?

Szóval ne habozz, mondd a Gyermeknek, hogy kapja a hóna alá kedvenc kütyüjét, a tengeri malacát, a kisautóját vagy az „eccarvúját”, gyertek be Hozzánk és fejtsük meg együtt, hogy a Te Csemetéd számára mi a legideálisabb!

Hajrá, indulás!

Kapcsolat

  • 7621 Pécs, Rákóczi út 1. (Kórház téri OTP mögött)
    72 213 231, 20 251 9769
    hétfő, kedd, csütörtök 7:30-18:00, szerda 7:30-19:00, péntek 7:30-17:00

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

"Nagyon korrekt, pontos tájékoztatásban volt részem, illetve az órák minősége is sok tanulási lehetőséget biztosított számomra. Nagyon bízom benne, hogy sikerült az LCCI nyelvvizsgát letennem. 

„Manapság elengedhetetlen, hogy beszéljünk legalább egy idegen nyelvet. Ha ilyen céljaid eléréséhez színvonalas oktatást, ugyanakkor kellemes légkört szeretnél, akkor a KATEDRA a neked való hely.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.