KATEDRA

nyelviskola Pécs

Perfekt Katedra

Hallottál már a Katedra Nyelviskola egyedi módszeréről? Te is „többet” szeretnél kapni a pénzedért? Gyorsan és hatékonyan akarod elérni a hőn áhított nyelvtudási szintet, sőt annál valamivel többet is? Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunk a legjobb választás számodra.

Mit kell tudni róla? Miben más?

Figyelmesen olvass, mert nagyon fontos kulisszatitkokat tudhatsz meg.

Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunk legfőbb és legerősebb különlegessége, hogy egyedi módszer alapján segítünk Neked elérni a kívánt nyelvtudást. Ez a módszert kifejezetten magyar aggyal rendelkező, magyar embereknek lett kifejlesztve és kizárólag nálunk, a Katedránál találkozhatsz vele. Mi is a lényege ennek a módszernek? Különböző tanulási segédanyagokkal (melyek szintén a fent említett módszerhez készültek), könnyített olvasmányokkal és rengeteg hangzóanyaggal dobjuk fel a tanulási folyamatot. Óráinkon garantáltan, 98%-ban kizárólag beszélni fogsz, de nem ám valami unalmas képről kell elmondani a véleményed százszor és százszor, hanem a fent már említett izgalmasabbnál izgalmasabb anyagokról beszélgetsz, szinten közvetlen, baráti stílusban segítőddel, Tanároddal, illetve maximum egy tanulótársaddal.

>Legfőbb célunk, hogy beszédkészségedet fejlesszük és szóhasználatodat minél választékosabbá tegyük, természetesen az örök érvényű nyelvtani szabályok betartása mellett. Módszerünkkel nemcsak szókincsed, hanem kiejtésed is teljesen más lesz, hiszen anyanyelvi környezetben lévő hanganyagokkal, olvasmányokkal és nem utolsó sorban tökéletes anyanyelvi kiejtésű Tanárokkal segítve cizelláljuk nyelvtanulásodat.

 

Ráadásul csak és kizárólag TE vagy a középpontban! Ám ezt ne úgy képzeld el, „mint egy „egyéni tanrendes”, tehát, akkor foglalkozunk Veled, amikor Neked jó és csak az időpontban kapsz szabadságot, de egyébként a tematika ugyan az, mint egy nyelvi képzésnél” dolgot, hanem úgy, hogy egy teljesen új tematikát kapsz! Erre a speciális módszerre kifejlesztett eszközökkel és tartalommal, a még hatékonyabb és választékosabb nyelvtudás elérésének érdekében.

Ugye érted?

Már kitalálhattad, hogy Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunk teljes mértékig Rád szabva és Hozzád igazodva segít elérni a hőn áhított nyelvtudásod, hiszen tanfolyamunkon csak Te és szakavatott Tanárod vagytok jelen, kivéve, ha hoznád legjobb barátod, esetleg életed párját, hogy együtt fedezzétek fel az idegen nyelv szépségeit. Ám ebben az esetben is kizárólag, maximum kettő fő vehet részt a tanfolyamon, plusz természetesen a „Tanár” vagy „Tanárnő”.

Számunkra nagyon fontos a személyre szabott okítás, ugye Neked is?

Ha ennyi előny még nem lenne elég ahhoz, hogy elindulj Hozzánk, akkoríme, még egy fontos információ: Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunk olyannyira személyre szabottan tud működni, hogy a tempót is Te diktálhatod. Jól hangzik nemde, hogy Te szabályozhatod a sebességet, a tanulási anyagok nehézségét és a nyelvtudás fejlődésének mértékét is, hiszen ezen újonnan kifejlesztett tanítási módszerrel nem csak rövidebb idő alatt, de hasznosabb, autentikusabb és választékosabb szókincset is magadénak tudhatsz. Mindebben pedig kifejezetten erre az újszerű módszerre képzett Tanárok lépkednek Veled azon a bizonyos „sárga köves úton”.

Akkor mire vársz még? Gyere a Katedra Nyelviskola Pécs-be, kezd el Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunkat, tűzz ki egy célt, érd el azt, szerezd meg a kívánt nyelvtudást, akár rövidebb idő alatt is!

Indulj el a nyelvtudás új dimenzióját megmutató ajtó felé, lépj be rajta és segítünk, hogy a világ összes ajtaja kitáruljon előtted!

Perfekt Katedra… a nyelvtudás új dimenziója!

*Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunk angol nyelven vehető igénybe a Katedra Nyelviskola Pécs-nél. A németesek se keseredjenek, hamarosan németül is elindítjuk Perfekt Katedra Nyelvtanfolyamunkat! Figyelj és tanulj!

Kapcsolat

  • 7621 Pécs, Rákóczi út 1. (Kórház téri OTP mögött)
    72 213 231, 20 251 9769
    hétfő, kedd, csütörtök 7:30-18:00, szerda 7:30-19:00, péntek 7:30-17:00

Kövess minket

Vélemények

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

"Nagyon korrekt, pontos tájékoztatásban volt részem, illetve az órák minősége is sok tanulási lehetőséget biztosított számomra. Nagyon bízom benne, hogy sikerült az LCCI nyelvvizsgát letennem. 

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!