Bitbázis robotépítő, programozó nyári tábor a Katedrában

A 21. század a digitális világ évszázada. Ezt nem csak mi, felnőttek, hanem a gyerekek is tapasztalják: naponta érintkeznek a számítógéppel, kalandoznak a világhálón, pillanatok alatt küldenek üzeneteket, chatelnek és online játszanak egy általuk sosem látott virtuális „baráttal”. De valójában jó ez nekik? Hasznos technikai vívmány a laptop, a táblagép vagy az okostelefon? 
Bizonyára igen, de a Mi felelősségünk megtanítani a gyerekeket az eszközök okos használatára! Táborunkban a számítógépet mint fejlesztő eszköz használjuk. A programozáson keresztül kínálunk lehetőséget a gyerekek problémamegoldó készségének, a digitális és matematikai, logikai kompetenciáinak együttes fejlesztésére, miközben Ők maguk észrevétlenül megtanulnak kreatívan, szisztematikusan és algoritmikusan gondolkodni. Egyszerűen csak terveznek és alkotnak – mindezt okosan és játékosan! Ha pedig elfáradnak, jöhet a szabadtéri foglalkozás és a testmozgás!

Turnusok:

1. hét június 25-29
2. hét július 23-27
3. hét augusztus 27-31

Részvételi díj: 26.900, - Ft/fő
Early bird kedvezmény 24.500,- Ft/fő amennyiben június 8-ig leadja a jelentkezést.

Testvér vagy barátkedvezmény 24.500,- Ft/fő

A tábor minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

 

Érdeklődni:

Tel: 72/213-231; 20/251-9769

E-mail: pecs@katedra.hu


Jelentkezni személyesen illetve e-mailben lehet Ügyfélszolgálatunkon (Pécs, Rákóczi út 1.) hétfőtől csütörtökig 9-18 h, pénteken 9-17 h között, jelentkezési lap kitöltésével és a díj befizetésével.

Iskolánk (amennyiben nincs meg a minimum létszám) a tanfolyam indulása előtt 5 munkanappal a lemondás jogát fenntartja.