Vegyél részt képzéseinken otthonról!

Csoportos és Egyéni Képzéseink:

  • Csoportban tanulnál?
  • Egyedül tanulnál?
  • Tanár nélkül tanulnál?

 

2020. június 2.-től iskolánk ügyfélszolgálata hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között tart nyitva.

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel a Katedra Veszprém nyelviskolánkban a képzéseinket egyelőre az online világban tartjuk meg annak érdekében, hogy az oktatások zavartalanul működhessenek tovább és közben hallgatóink egészségét, biztonságát megóvjuk!

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy tanulóink számára elérhetővé tettük, hogy tanfolyamainkon ONLINE, távolról vegyenek részt, akár csoportosan. A tanórát tartó tanár látható a képernyőn valós időben, a virtuális tanórán a tanár és a diákok hallják és látják egymást. A megtartott online órák fejlesztik a beszédkészséget, a hallás utáni szövegértést, de alkalmat adnak nyelvtani magyarázatokra vagy bármilyen olyan oktatási tevékenységre, amit egy hagyományos órán megszokhattunk. A virtuális órákat kiegészítő offline / online feladatok köre és tematikája is megegyezik a megszokott tantermi oktatás során használtakkal.

 

ONLINE NYELVI KÉPZÉSEINK

Csoportban tanulnál?

 

Csoportos angol nyelvoktatás  Csoportos német nyelvoktatás  Olasz csoportos nyelvoktatás

 

Csoportos spanyol nyelvoktatás  Francia csoportos nyelvoktatás  Csoportos magyar nyelvoktatás

 

Egyedül tanulnál?

 

Perfekt angol nyelvoktatás  Perfekt német nyelvoktatás  Perfekt francia nyelvoktatás

 

Egyéni angol nyelvoktatás  Egyéni német nyelvoktatás  Olasz egyéni nyelvoktatás

 

Egyéni spanyol nyelvoktatás  Francia egyéni nyelvoktatás  Egyéni magyar nyelvtanulás

 

Tanár nélkül tanulnál?

 

Szókincs és szótanuló    

 

TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ AZ ONLINE OKTATÁSI FORMÁRÓL:

Tanulj otthonról

Képzéseink távoli eléréséhez az online oktatás piacvezető technológiáját nyújtó Zoom rendszert vagy Skype csatlakozáson és online digitális tábla használaton alapuló kombinált rendszert használunk.

A megoldás lehetőséget ad a hagyományos tantermi környezet online biztosítására, a digitális tábla segítségével minden résztvevő látja a feladatát, a tanár magyarázatát, az online kamera segítségével látja és hallja a tanárt és a tanfolyamon résztvevő csoporttársakat, chat-elhet, beszélhet vagy segítséget kérhet akár képernyőmegosztás használatával is, majd a házi feladatokat, az otthoni munkát megküldheti a tanárnak a saját időbeosztásának megfelelően.

Az online tanfolyamok szinte bármilyen eszközről elérhetők: asztali számítógépről, laptopról, tabletről, vagy akár telefonról is.

Hallgatóink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így mindent elkövetünk, hogy a technika segítségével ebben a mindannyiunk számára válságos helyzetben is partnerek lehessünk a fejlődésben, nyelvtanulásban, nyelvvizsga felkészülésben!

Kérdés esetén állunk rendelkezésedre és köszönjük együttműködésedet!  (+36 20 251 9769, +36 72 213 231)

 

========================================================================================