Angol nyelvtanulás interaktív online távoktató szoftverrel

 

PERFEKT KATEDRA ONLINE gyakorlóprogram

Forradalmian új nyelvtani gyakorlóprogram, hogy másképp tanuld az angol, német, francia nyelveket és hallásértés gyakorlóprogram, mellyel a beszélt/hangzó angol, francia nyelvek értését fejlesztheted!

 

A PERFEKT KATEDRA ONLINE gyakorlóprogramjai neked valók, ha:
Angolul, németül vagy franciául tanulsz és önállóan, vagy a jelenlegi tanulmányaidat kiegészítve szeretnél fejlődni, mert:

 

1) Fejlesztenéd a nyelvtanodat és/vagy a hallás utáni szövegértésedet.
2) Nem megy az iskolai nyelvtanulás és nem szeretnél lemaradni.
3) Nyelvvizsgára készülsz, de kellene még nyelvtani gyakorlás vagy hallás utáni szövegértés.
4) A külföldi kollégák által szervezett telefonos és videó-meetingeket nem érted rendesen, követhetetlen számodra az anyanyelvi beszéd.
5) Úgy általában nem látod át a nyelvtant, jó lenne egy összefogó ismétlés.

Mitől különlegesek a PERFEKT KATEDRA ONLINE gyakorlóprogramjai?

A NYELVTANI GYAKORLÓPROGRAM felépítése olyan, mint egy kockáról-kockára épülő piramis, melyben az építőkockák a különböző fordítási feladatok magyarról idegen nyelvre (angol, német, francia), ahol az egyszerű szavakkal alapozol, majd szókapcsolatokkal lépsz tovább, végül egyre összetettebb mondatokkal fejleszted a tudásodat a kezdőről a profi szintig.

A HALLÁSÉRTÉS GYAKORLÓPROGRAM az egyetlen olyan online eszköz a piacon, ami az angol és a francia nyelvek hallásértésének fejlesztését célozza meg. Ha kezdő vagy, a teljesen alapfokú szövegértési feladatokkal vezet be a beszélt nyelv világába.Ha haladó vagy profi vagy, a rendszer hang- és videó-alapú feladatokat is tartogat a számodra. Rengeteg nyelvtanuló/nyelvhasználó küzd a "listening" feladatokkal a közoktatásban, magántanulás során, hétköznapi vagy munkahelyi, tárgyalási élethelyzetekben, de a jó hír az, hogy a hallásértés online programmal hatékony fejlődést érsz el és garantáltansegít, hogy végre megértsd az anyanyelvi beszédet.

Mindez egy egyedi fejlesztésű online keretprogramban történik, ahol feladatról-feladatra csak úgy haladhatsz, ha az előre megadott minimális eredményt eléred!

Miért válaszd a PERFEKT KATEDRA ONLINE rendszerét a nyelvtanuláshoz?

 •  A programok több száz órányi gyakorlást kínálnak változatos témakörökben kezdőknek és haladóknak egyaránt.
 •  A kívánt %-ok teljesítése, a feladatról-feladatra lépés izgalmas, motiváló kihívás, miközben folyamatos értékelést kapsz.
 •  Az 1- és 3-hónapos előfizetések korlátlan hozzáférést biztosítanak a feladatokhoz, így sikered és az elköltött tandíj megtérülése csakis a Te szorgalmodon múlik.
 •  Egy több éve működő, bevált rendszerről van szó sok-sok elégedett felhasználóval és rengeteg kitöltött teszttel. Rendszerünkben jelenleg 36593 elvégzett gyakorlat és 5578 vizsga található.
 •  A gyakorlóprogramok önálló nyelvtanulásra készültek, de egyben más tanfolyamok/tananyagok, például a PERFEKT KATEDRA NYELVTANFOLYAMOK kiegészítésére is alkalmasak.

 

Kérdés esetén állunk rendelkezésedre! (+36 20 251 9769, +36 72 213 231)

 

 

Tanáraink

A Katedra Nyelviskolában diplomás, folyamatosan továbbképzett, ellenőrzött nyelvtanárok tanítanak. Magasabb szinteken anyanyelvi oktatókat is alkalmazunk.

P Alexandra
tanar

Alexandra

Angol-, Hébertanár

"A legjobb tanár az, aki utat mutat."

"Ő mindent megtestesít, amit az ideális nyelvtanításról gondolok: kommunikatív és kreatív, egy rendkívül inspiráló személyiséggel."

Oktatott tanfolyamtípusok

Kommunikatív általános nyelvtanfolyam, Üzleti nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam...

97%

hallgatói elégedettség

10 éve

tanítok

6 éve

a Katedránál

H Kriszta
tanar

Kriszta

Angoltanár

""Nagyon szeretek itt tanítani a Katedrában.Akkor érzem jól magam, ha a diákok vidámak és elégedettek.""

"A legjobb tanár, akivel találkoztam. Mindenkinek ilyet kívánok. Kivételesen intelligens, jó humorú, fenntartja az érdeklődést, mindez nagyon motiváló."

Oktatott tanfolyamtípusok

Kommunikatív általános nyelvtanfolyam...

98%

hallgatói elégedettség

32 éve

tanítok

30 éve

a Katedránál

G Anna
tanar

Anna

Angoltanár

"Azt gondolom, hogy együtt, felfedezve tanulni a legélvezetesebb és a leghatékonyabb."

"Kitűnően elmagyarázza a nyelvtant, és rendkívüli érzékenységével mindenkit testhezálló témákról beszéltet. Feladatai egyéniek és izgalmasak."

Oktatott tanfolyamtípusok

Kommunikatív általános nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam, Üzleti nyelvtanfolyam, Senior 50+ nyelvtanfolyam idősebbeknek...

98%

hallgatói elégedettség

12 éve

tanítok

6 éve

a Katedránál

Miért tanulj a Katedrával...
Mert jól felkészült és jófej tanárok tartják az órákat!|Mert a jó hangulat elengedhetetlen óráinkon!|Mert hallgatóink 97%-a ajánlja iskolánk szolgáltatásait!

Visszahívást kérek

 • 1
  Személyes adatok
 • 2
  Kész

Segíthetek?